Rødvin til and

Chateau d´or et de Gueules "Trassegum" 2010

rødvin and
Da jeg var lidt i tvivl hvilken vin jeg skulle servere til Mortens Anden, Googlede jeg mig frem til at en Rhone-vin ville være et godt match.

Jeg bladerede samlingen igennem og fandt et par flasker Chateau d´or et de Gueules "Trassegum" 2010 frem. Faktisk var vinen en firmagave, så forventningerne var ikke store. Det viste sig dog at et godt glas vin, med en dejlig fylde og dybde og en smag af mørke bær der passede godt til anden.

Igen røg jeg ind på Google for at undersøge vinen. Robert Parker kvitterer med at give den 92 point, til dem der går og i den slags.
Vinen forhandeles bl.a. hos Hagelquist Vine til kr. 99.75 og personligt synes jeg at man får meget vin for pengene.

Opskriften på Mortens Anden kommer senere.


★★★★☆


Skål.