Den bedste burger i New York

Da jeg i sidste uge sad i Madison Square Park, i New York, og havde taget den første mundfuld af min Shake Shack burger, besluttede jeg mig hurtigt for, at den var en indlæg værdig.
Shake Shack startede tilbage i år 2000, som en lille madvogn og blev hurtigt så populær at der blev råd til at udvide. I dag, 15 år senere, er det stadig et populært spisested, hvilket den lange kø er et bevis på.

Jeg bestilte en dobbelt hamburger med bacon og min kæreste fik en klassisk cheeseburger. Bøffen var perfekt grillet, og bollen var blød og svampet. Fritterne var alm. bølgefritter, de var sprøde og helt ok, men det er helt klart smagen af burgerne der vil blive husket. Vi tog maden med, og satte os i skyggen på en af de mange bænke i Madison Square Park. Så hvis du er i nabolaget er Shake Shack absolut et besøg værd.