Mad til Nytårsaften

Så gik der endnu et år og sikke et år. Vi har haft en enorm trafik her på DenKraesneKok.dk hvor især opskriften på langtidsstegt nakkefilet er blevet ros og delt på de sociale medier.

Personligt er vi flyttet i hus og har fået plads til at lave vores drømme køkken, så I kan godt se frem til mange nye og spændende opskrifter i 2017.

Hvad skal nytårsmenuen stå på i år? Her er vores bedste opskrifter til årets sidste aften, samt lidt let tømmermændsmad til dagen derpå.



Til forret skal der serveret hjemmelavet gravad laks med rævesovs:
Link til opskrift.

Til hovedret vi have steak af oksemørbrad med madeirasauce, kuvertbrød med estragon og hjemmelavet pommes frites med hjemmerørt aioli.

Steak på pande - stegetid.
Steak i sous vide.

Opskrift på madeirasauce.

Lækre kuvertbrød med estragon.

Opskrift på hjemmelavet aioli.

Til dessert skal vi kransekage og et glas Vin Santo. Hvis du ikke er til kransekage kan jeg også anbefale vores ricotta kugler rullet i kakao, de er nemme at lave og smager himmelsk.

Opskrift på kransekage.
Opskrift på ricotta kugler.

Hvilken vin passer så bedst til de ovenstående retter? Det kan du læse mere om i vores vin guide.

Men pas på med vinen det kan give ondt i håret dagen derpå, så er opskriften på verdens bedste pizza, kartoffelpizza.

Velbekomme og godt nytår!