Hjemmelavet tapas

tapas
Tapas er navnet på en række små, spanske retter, der kan bruges som appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid.
Det er er et oplagt valg til en kræsen gæst, da der er lidt for en hver smag og man selv er herre over hvad der kommer på sin tallerken.

Nytårsaften stod på sammenskudsgilde og kæresten og jeg skulle stå for tapas til natmad.
Vi valgte at lave min kartoffelpizza, som minipizzaer, og bagte grissini med 3 slags dip, f.eks. tzatziki eller
humus.
Derudover anrettede vi et fad med serranoskinke og chorizo, og lavede tomatspyd med cherrytomater og feta, til dem der kan lide det.

Min egen favorit var små ovnbagte cocktailpølser (ikke dem i vand) svøbt i swartzwalder-skinke. De kom desværre ikke med på billedet.

Til sidst anrettede vi et fad med kærestens hjemmebagte knækbrød, samt snackgulerødder, radiser og basilikum.

Opskriften på min kaftoffelpizza kan du finde her.

Velbekomme!